Öldürücü Beden Dili

Beden Dili

Beden dili uzmanları insanların duruşlarına ve jestlerine bakarak duygusal durumlarını nasıl tanımlayacağınızı öğretirler binlerce olası duruş ve jest kombinasyonu var manyetik çekim sanatına uygun iki genel kategori üzerinde duracağız Bunlar, açık ve kapalı beden dilidir

Açık Beden Dili

İnsanları çekmek için, ulaşılabilir olduğumuzu yansıtmalıyız yaptığımız beden hareketleri ve duruşumuz düşünce ve duygularımızı açığa vurur. şanslıyız ki. beden dilimizi yeni ilişkilere açık olduğumuzu bilinçaltına yansıtacak mesajları verecek şekilde ayarlayabiliriz

Açık beden dilini kullanmak sıcaklık ve dostane sinyaller verebiliriz kadın ya da erkek daha hoş görünmek için bu duruşu benimser.kendinize çekmek istediğiniz kadının direncini azaltmak için, beden dilinizin açık olduğundan emin olun

Açık beden dili, kilitsiz bir eve benzer. Kapılar, pencereler, giriş kapısı hep açıktır Kilitsiz evden huzur havacı çıkar. Insanlar boyle evleri davetkar bulur.

Kilitsiz ev gibi, açık beden dili de kolay fark edilir Kolların, bacakların, gözlerin tümüyle özgür olduğunu kolayca görebilirsiniz. Açık beden diline sahip kişi, kollarını kavuşturmaz. Bacak bacak üstüne atmaz ve size dimdik bakar.

Arkaya yaslanmak yerine ileri doğru eğilir, sizi davet eder gibi. Yüzünü tamamen size döner. Avuçları açıktır ve gevşektir.

Birini kendinize çekmeye çalışırken, duruşunuza dışarıdan bir bakın ve kasılmış, kapalı olan her yerinizi çözün. Ulaşılabilir ve açık olduğunuzu yansıtarak daha karizmatik görüneceksiniz.

Beden dili becerinizi ilerlemeye açık biri olarak beklentilerinizi desteklemek için de kullanabilirsiniz. Rahat ve açık olan kadınlara yaklaşın Açık duruşa sahip kadınlar savunmacı olmazlar.

Hoşgörülü bir zihin yapısına sahip olduğuna ve yeni arkadaşlar edinmek konusunda açık okluğuna dair güçlü bir olasılık vardır

Kapalı Beden Dili

Kapalı duruşa sahip kadınlar savunmacı ya da utangaç bir mizaca sahiptir, kollarını göğüs seviyenin de kavuşturmuş, sıkıca bacak bacak üstüne atan birini gözlemleyin Arkaya yaslanır veya geride durur. Gözlerinize doğrudan bakmayı reddedebilir.

Size göz ucuyla bakar, daha çok çevresinde göz gezdirir. Avuçlarını sıkması ya da göstermemesine bakarak zihninin de kapalı okluğunu anlarsınız. Nefes alışını gözlemleyin. Kısa, kesik kesik olabilir ve nefesini yutabilir

Kendinizi onlara karşı açık hissetmediğiniz sürece o insanlardan uzak durun ruhlarını canlandırmak için haddinden fazla enerji harcıyacağınızı önceden bilin.

İsimlerin Sihri

Dünyadaki en güzel ses insanın ismidir. Gürültülü bir yerde bir kadının İsmini fısıldayın, uzakta bile olsanız kadının kulakları bu sesi yakalamaya eğilimlidir Birinin ismini sürekli olarak söylemek duygusal uyarıcıdır Kötü bir gerçek, birçok erkek isimleri çok kolay unutur ya da sık kullanmakta başarısız olur. Sevdiğiniz kadınla yakınlık kurun!

Konuşmalarınızda ismini bol bol kullanın Sevgiyle ismini fısıldayın Gururla ismini haykırın Düzgünce ismini vurgulayın Bu sihirli kelimeyi her söylediğinizde. kalbindeki çanı çalarsınız... ve egosunu okşarsınız

Hayvan İsimleri

Tanışıklık seviyesinin Ötesine geçin. Ona bir hayvan ismini kullanmayı önerin ya da bir tane siz uydurun. Yakın arkadaşlar gizli İsimlerini paylaşırlar. Komik olup olmaması önemli değil Hayvan isini telaffuz ettiğinizde, samimiyet hissi uyandırırsınız Bu özel yolu her kullandığınızda ilişkiyi derinleştirdiğinizi fark edeceksiniz.

Laf Cambazlığı Prensibi

Kelimeler güç yayar. Söylediğimiz sözler ve nasıl söylediğimiz karşımızdakinin hareket ve duygularını kolayca etkileyebilir. Baştan Çıkarıcı Ses ve Konuşmayı Hissetme, konuşma konunuzu seçerek ve ses tonunu ayarlayarak nasıl çabucak yakınlık sağlayacağınızı göstermişti.

Bu bölüm, bu temel gücü daha etkin bir duruma getirir. Şimdi, sadece kelimelerle herhangi bir duyguyu nasıl körükleyeceğinizi öğreneceksiniz.
Beden Dili
Öldürücü Beden Dili Vatanseverr














Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın