Öldükten Sonra Bedende Neler Olur

Öldükten Sonra Bedende Ne Olur

Öldükten Sonra Bedendeki Değişimler
Öldükten Sonra Bedende Neler Olur
Kalbiniz iflas bayrağını çektikten hemen sonra vücutta olacak tepkimeler ve reaksiyonlar gerçekten ilginç ve bir o kadar da şaşırtıcı öldüğünüzde, henüz her şey tam olarak bitmiş değil çünkü vücudunuz bazı tepkimelere devam edecektir.
Öldükten Sonra Bedendeki Değişimler
Mesela kalp kan pompalayamadığı için hücreleriniz oksijen almayı kesecektir.
beyin ise, son andan itibaren artık bazı şeylerin artık eskisi gibi olmayacağını anlar beyin dalgalarında azalmayı hisseder. aktarma organları işini artık yapamadığı için bağlantıyı kopartır buna istinaden, yeterli oksijen olmadığı üzere, bütün kaslar gevşer ve bunun nihayetinde bağırsaklar ve mesane boşaltılır bundan dolayı mütevellit imam pamuğu anüse tıkar.
Bedende Neler Olur Ölünce
Bazı hücreler  yani bunlara bağırsaklarda yaşayan yaklaşık olarak 100 trilyon bakteri ve parazit de dahil yaşamaya devam eder ve farklı rollerde  oynamaya başlar.

Vücut bulunduğu çevrenin sıcaklığını alana kadar saatte yaklaşık olarak 1.5 fahrenayt ısı kaybeder artık fonksiyonsuz ve ölü olduğunuz içindir ki bütün kan ve sıvılar vücudun en alt kısmına doğru toplanmaya başlar.

Bu nedenle görüntü olarak eskisi gibi parlak ve güzel bi görüntü olmaz ölünün ten rengine göre, koyu mavi veya morumsu bir renk alır vücuttaki  kalsiyum'un meydana çıktığı andır kaslar 24 ve ya 48 saate kadar sert ve gergin şekilde kalmasına neden olur.

Ölüm anında gözler açıksa, bir süre daha açık kalacaktır çürüme kan dolaşımı sağlanamadığı için karbondioksit adeta sel gibi vücudunuzu sarar ve heryere ulaşır. Ph seviyesi arttığı için hücreler kendini bırakır aşağı yukarı 3 gün sonra vücut aşırı derecede kokmaya başlar.

Ölümden Sonraki Olaylar



















Bağırsaklarda bulunan bahsettiğimiz bakteri ve mikroorganizmalar tüm vücudu bir virüs gibi sarar en sevdikleri organ pankreas'ı ise tamamen tüketmeden durmazlar.

Karın bu durumdan dolayı yeşil bir renk alır gaz birikmeye başlar ve kalmış olan en küçük bir atığı da dışarı atmaya çalışır putresin ve kadaverin proteinlerin parçalanması esnasında oluşan, pis kokuya sahip bir bileşen kan damarlarına doğru yol alır ve vücudunuz, korkutucu bir şekilde sızmaya başlar ve yanınızda yaşayan canlı bir insanın kalması, en sevdiğiniz bile olsa, imkansız hale gelir.

Çünkü koku dayanılmazdır uzunca bir süre kangren olunduğu için renk tamamen siyaha döner vücut kokusu bazı böcek ve sinek türlerini müthiş derecede cezbeder karşı koyulamaz bir şekilde, vücuda yumurta ve larvalarını bırakırlar.
Öldükten Sonra Beden
Ölü Bedendeki Larvalar

Larvalar vücuttaki ölü dokulardan beslenmeye başlar yani ölü bedeni santim santim yerler ve artık geldik sona maggotlar yani sineklerin ve böceklerin, çürümekte olan insan ve hayvanların yaraları içerisinde bulunan larvaların genel adıdır vücudun yüzde altmışını bir haftayı bulmadan yiyip tüketip bitirirler
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın