İtibar Prensibi

İtibar Prensibi Kadınlar

Kadınlar bir ilişkiye başladığında, bundan bir şey kazanmayı umarlar bazıları mutluluğun peşinde, bazıları sevgi ve bazıları heyecan peşinde olabilir. en temelinde. kadınlar duygusal güvenlik ihtiyacını tatmin etmek için ilişkilere başlarlar.

Dünya tehlikeli bir yerdir. fakirlik ve açlık gibi sayısız belirsizliklere karşı rahatlık kazanacağı yer sevgilisinin kollarındadır.

KartalınTutkusu

Ayrıca duygusal ilişkisiyle gelecekteki ailesini kurabileceği makul bir refah düzeyinde yaşamayı umar. tüm bunlar kadının zihninde hemen karşılanması gereken psikolojik hedefler. değerlerdir.

Kadına arzu edilen değerlere sahip olduğunuzu gösterebilirseniz, çabucak zihnine girebilirsiniz onu rahatlatmak çekim yaratmanın önkoşuludur.

Bilebileceğiniz gibi, rahat bir kafa duygusal bir ilişkiye çok daha açıktır bu yüzden. çekime zemin hazırlamak için ilk gereken şey güvenlik aurası yaratmaktır güvenlik hissinin içine çekmek için sizin en basit teknik tutkulu bir ruhu hissettirmektir
Tutkulu Erkek
Tutkulu erkekler kadın zihnini doğal olarak çeler yüksek hedefleri olan. ne yapacağını bilen erkekler, güvenlik sinyalleri yayarlar Böyle erkeklerle birlikle olan kadınlar kendilerini rahat hissederler çünkü en azından, tüm ihtiyaçlarının karşılanacağının garanti olduğundan emindirler.

Maslosv'un İhtiyaç Hiyerarşisinde, biyolojik ihtiyaçlar (açlık, acı ve fiziksel tehlikeye karşı güvenlik gibi) tüm insan ihtiyaçlarının en altında yer alır Sadece bu tatmin edildikten sonra sevgi, şefkat ve arkadaşlık seviyesine geçebiliriz.

Erkekler, tutkularını hissettirerek ilk ihtiyaç seviyesini tatmin edebilirler. Tutkulu erkekler. daha büyük başarıları arzu ederler ve yeni hedeflere açıktırlar. İşlerinden gurur duyarlar. Ve yine de. o anki başarılarıyla yetinmezler.

Müstakbel dişiye tutkuyu yansıtmak için gelecekteki hayallerinizi ona göstermekle başlayın,gelecekle ilgili hayalleriniz yoksa, hemen edinmeye başlayın Neyi başarmak istediğinizle ilgili gösterişli bir resim yapın başarmak istediğiniz şeyin profesyonel ya da sosyal bir şey olması fark etmez

Her ne olursa olsun, şu andaki konumunuzu asla küçümsemeyin kendinizi aşağılamaktan uzak durun neden İnsanlara ezik olduğunuzu söyleyesiniz ki böyle bir durumda hiçbir kadın sizi olası değerli bir varlık olarak düşünmez başardığınız ve başaracağınız şeylerin gururunu yaşayın
İtibar Prensibi
İtibar Prensibi Vatanseverr






















Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın