Büyülü Baston Nasıl Kullanılır

Büyülü Bir Baston Nasıl Kullanılır?

Zihinlerle ilişkiye girmek için kullanılan bir başka alet de hareket ettirilmesi zihinden istenen, keşfedici sarkaç adı verilen bir tür büyülü çantadır bu aygıt aracılığıyla herhangi bir zihinle bir iletişim kodu tesis etmek kolaydır.sarkaçın öyküsü eski yunan’a kadar ve coscinomancie adlı bir kahinlik biçimine kadar uzanmaktadır iki insan iplerin ucuna asılmış bir süzgeç ya da bir elek tutuyorlardı ve ona sorular soruyorlardı.

Elek hareket edip belli bir çizgiyi izleyerek elek hareket edip belli bir çizgiyi izleyerek kumunu yere döküyordu.böylelikle resim bir kahin tarafından yorumlanıyordu bu ilkel sarkaçtan yola çıkarak bir zincirin ucuna asılan kristal küçük top gibi ya da fildişinden, abanozdan oyulmuş armut biçiminde daha gelişmiş sarkaç modelleri yapıldı.

Yakın bir zamanda plastik maddelerden yapılma sarkaçlar çok tutuldu; daha önceki modeller gibi bunlar, içine aranılan maddenin küçük bir parçasını ya da örneğini koyabilecek şekilde çukurdu.siz bunun yerine, aranılan maddeyi içeren ve bir ipin ucuna bağlı küçük bir deri çanta, plastik bir fincan, bir parça kumaş ya da mendil kullanabilirsiniz.

 Keşfedici sarkaç bir zihnin su, altın ya da herhangi bir nesne kaynağını nasıl bulabildiğini anlatmaya yaramaktadır bu,canlı varlıkların ve ruhların sahip oldukları radyestezi gücü sayesinde olmaktadır. radyestezi, tüm nesneler ve gaz tarafından yayınlanan radyasyonları algılayan zihin yetisinden başka bir şey değildir başkalarının düşüncelerini yakalayan bir tür antenin yapımı

Görsel izlenimler yıldızsal olarak nasıl alınır..Ruhlar, fiziksel vücudun ihtiyaçlarından ruhlar, fiziksel vücudun ihtiyaçlarından kurtulmuş tümüyle psişik varlıklar olduklarına göre tabi ki bu tür radyasyonlara daha çok duyarlıdırlar. bununla birlikte sizde aynı yetilere sahipsiniz ve bunu aşağıdaki şekilde kanıtlayabilirsiniz.

Bir cetvel ya da kurşun kalem gibi herhangi bir düz nesne alın bunu masanın köşesine yerleştirin. yaklaşık 30 cm. uzunluğunda bir ipin ucuna bir anahtar ya da bir yüzük bağlayarak bir sarkaç oluşturun. ipi başparmağınızla işaret parmağınız arasında tutarak elinizi bilekten itibaren esnek bırakın.

Dirseğinizi, nesne, cetvelin ya da kalemin ortasının üzerinde serbestçe sallanacak şekilde masaya dayayın.Sarkaç düz bir hareketle önden arkaya doğru, ama cetvel yönünde titremeye başlayacaktır el cetvelin üzerinde çeşitli yerlere doğru hareket edebilir, sonuç aynıdır deneyin ilginçliği hareketin alışılagelmiş şekilde, sonunda çıkış noktasına dönen titreşim olmayışıdır sarkaç, cetvelin bir ucuna götürülürse sallanma durur ve sarkaç yuvarlak dönmeye başlar.

Su aradığınız vakit sarkacı azıcık suyla doldurun ya da bir ipin ucuna sulu bir küçük kap asacak şekilde ayarlayın bu asılı duran sarkacı tam bir hareketsizlik içinde- keşfetmek istediğiniz toprak parsellerinin üzerinde tutun sarkaç özellikle dönerek titreşmeye başlarsa oradaki suyun varlığını belirtiyor demektir.

Altın arıyorsanız altın kullanmak gerekir gümüş, elmas platin hatta kömür ve petrol yatakları içinde aynı işleme başvuracaksınız bir çok petrol ve gaz şirketinin yanı sıra belediye sular işletmeleride günlük çalışmalarında su kaynağı arayıcılarının yeteneklerine başvurmaktadırlar.

Günümüzdeki en önemli petrol şirketlerinden biri, ayaklarında sahip olduğu bir tür duygu sayesinde petrol kuyularının yerini bulan çıplak ayaklı bir hintliy başvurmaktadırlar.Zihinlerle ilişkilerde gerçek bir iletişim kodu kurmak için sarkaçtan yararlanılmaktadır bunun için, daha önce belirttiğimiz gibi davranın dirseğinizi sarkaçın rahatça sallanabileceği tarzda herhangi bir düz yere, bir masaya ya da çalışma masasına dayayın

O zaman, sarkacın gidebileceği yalnızca dört yön vardır,bilmiyorum ve en sonunda bu soruya cevap vermek istemiyorum anlamlarına gelen yönü gösterir.

Sarkacı tam bir hareketsizlik içinde tutun burada ilgili sorularımı para, aşk vs gibi genel konunun adını söyleyeceksiniz cevaplayabilir mi ruhlar dünyasından biri kendini gösterme zorunluluğunu duyabilir mi?” gibi sözleri telaffuz etmeye ihtiyacınız yoktur yalnızca istediğinizi düşünün bir an sonra sarkaç kendi insiyatifi ile sallanmaya başlayacaktır.

Sonra bir kod hazırlayacaksınız bu ruh evet anlamına gelen bir sarkaç hareketini tercih eder mi o zaman sarkaç dört yönden birine doğru hareket edecektir hayır bilmiyorum aynı işlemi yapın son iki koşulda sarkaçınızın hareketi aynı bu aşamaya geldiğinizde, rehber ruha ne isterseniz sorabilirsiniz.

Sarkaç hareket etmeye başlamadan önce iki-üç dakika durabilir ama çoğu zaman bunu çok hızlı yapar hareket etmiyorsa zihninizden, sorunuzun dışındaki tüm düşünceleri kovmaya çalışın; ya da bir an için sarkacı terkedin ve kendinizi daha gevşemiş hissettiğiniz bir sırada yeniden denemeye çalışın.olabilir ya da hiç kıpırdamayabilir.

Ama soruyu basit bir evet ya da hayır gibi basit yanıtlarla yanıtlayabileceği tarzda sormaya dikkat edin her seferinde yalnızca bir soru sorun ve her seferinde yanıtı bekleyin gerilim hali ilişkiyi herzaman bozar gibi görünmektedir.
Büyülü Baston
Büyülü Baston Ve Sarkaç Nasıl Kullanılır 





















Büyülü Pusula Doğacak Çocuğun Cinsiyetini Önçeden Öğrenme
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın