Bloga Ziyaretçi Sayacı Ekleme

Bloga Ziyaretçi Sayacı Nasıl Eklenir

Blogların ziyaretçi sayısını öğrenmenin gelişmiş ve basit pek çok yöntemi var.bunlardan en pratiği bloga bir ziyaretçi sayacı eklemek. İnternette ücretsiz olarak kullanabileceğiniz pek çok sayaç hizmeti veren site var bu ziyaretçi sayaçlarının en popüler olanlarını ve bloga nasıl ekleneceğini sizler için yazmaya çalıştım.

Blog Counter

En hızlı, kolay ve ücretsiz sayaç servislerinden biridir. Siteyi ziyaret edip ana sayfadaki Creeate A Counter butonuna tıkladıktan sonra basit bir form sayfası açılır. Bu forma sırasıyla blog adresini, sayacın kaçtan itibaren saymaya başlayacağını ve tüm ziyaretçileri mi yoksa tekil ziyaretçileri mi sayacağını girdikten sonra onlarca farklı stilde sayaçtan birini seçersiniz. Son olarak verilen kodu Blogger kumanda panelinde Tema > Gadget Ekle > HTML/Java Script gadget diyerek ekliyorsunuz.

Stat Counter

Üyelik gerektirdiği için biraz uğraştırsa da daha profesyonel bir sayaç hizmetidir. Siteye gidip Create
A Free Account dedikten sonra üyelik formunu dolduruyorsunuz. Stat Counter’ın artılarından biri size aylık veya haftalık rapor göndermesi. Ayrıca sayacı isterseniz gizli isterseniz herkese görünür yapabiliyorsunuz. Ayarları tamamladıktan sonra hangi sistemi kullandığınızı yani Blogger’ı seçiyorsunuz. Ardından verilen kodu aynı şekilde HTML/JavaScript gadget olarak ekliyorsunuz.

Hit Web Counter

Onlarca farklı tarzda sayaçtan birini seçebildiğiniz ve isteğinize göre tekil ya da çoğul ziyaretçiyi sayan ücretsiz bir sayaç hizmeti. Seçimlerinizi yaptıktan sonra verdiği kodu yine aynı şekilde HTML/JavaScript gadget olarak bloga ekliyorsunuz. Üyelik gerektirmediğinden hızlı ve çok basit bir servis.

Reliable Counter

Ana sayfadaki sayaç stillerinden birini seçtikten sonra otomatik olarak bir form sayfası açılır. Bu formu doldurduktan sonra kodu alır ve aynı şekilde HTML/JavaScript gadget olarak bloga eklersiniz. Üyelik gerektirmediğin sayacı hızlı bir şekilde ekleyebilirsiniz.

Guest Counter

Eklemesi en kolay ücretsiz sayaçlardan biri. Ana sayfadan sayaç stilini ve saymaya kaçtan başlayacağını seçiyorsunuz. Başka hiç bir bilgi girmeden kodu alıp HTML/JavaScript gadget olarak bloga ekliyorsunuz.

En basit ve en hızlı 5 ücretsiz sayaç servisini tanıttım. Bu sayaçları yeni blog oluşturduğunuzda sıfırdan başlayarak eklemek en doğru olanı. Eğer bir süredir yayında olan bir bloga ekliyorsanız bir yerine “şu tarihten itibaren” diye not yazmanız faydalı olacaktır.
Bloga Ziyaretçi Sayacı
Bloga Ziyaretçi Sayacı Ekleme
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın