Telekült Gücün Okkült Kardeşliği

Telekült Gücü Okkült Kardeşliği

İ.Ö. Yaklaşık 2000 yıl önce hindistan’ın kutsal kitabı vedalar, iki insan psişik güçlerini birleştirmek istiyorsa dünyayı bile fethedebileceği, oysa her birinin ayrı hareket etmesi halinde zayıf kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı ve gücünden pek emin olmayacağı öğretiyordu.

Sonra size tekrarlıyorum ki istediklerini elde etmek için aranızda iki kişi yeryüzünde anlaşırsa, gökyüzünde olan babam onlara verecektir diyen isa geldi.isa müritlerini neden iki iki gönderiyordu nasıl olduda doğduğu şehir nazarethi ziyaret ettiği sırada düşmanlarının ortasında tek başına mucize göstermedi neden çok basit, çünkü mucize gerçekleştirmek için iman gerekiyordu. 

Yalnızca İsa’­nın kalbinde değil aynı zamanda çevresindekilerden birinin ya da bir çoğunun kalbinde. iyileştirdiklerine kaç kez her şeyi senin imanın yaptı dediğini hatırlayın.dualarınızı benimkilere eklerseniz yalnızca iki değil yüz ya da bin defa üstün olan bir güç elde edeceğiniz gerçektir

Dağ­ları kesinlikle yerinden oynatacak bir güç işte telekült gücün okkült kardeşliğinin ne olduğu iki ya da daha çok kişiden oluşan her insan grubu psişik güçlerinizi bir araya getirmek için toplanabiliyorsunuz.

OKKÜLT KARDEŞLİĞİN GİZLİ SEREMONİLERİ

Sizden ve bir arkadaşınızdan başkası söz konusu olmasa bile bu okkült bir kardeşliktir. her ikiniz de haftada iki kez yanyana gelir ve ne istediğiniz ve de nasıl tarzda istediğiniz konusunda gerçekten anlaşmaya varırsanız sonuçlardan şaşıracaksınız!

Her ikiniz de sesle, mektupla ya da yazıyla iletişim kurun.telefonla, kadranınız üzerine otomatik olarak bir istek oluşturuyormuşsunuz gibi olur. .

Birbirinizin tavsiyelerini alın, zorluklarınızı birlikte tartışın ve çözümlenmesi en önemli gözüken sorunlara karar verin. şu sorunu ya da bu zorluğu çözmek amacıyla her ikinizin de aynı duada, aynı dilekte, aynı istekte konsantre olmanız için belirli bir saat üzerinde -nerede olursanız olun ya da ne yaparsanız yapın anlaşmaya varın.

Dikkat! Aynı şey için dua etmek yetmez aynı biçimde dua etmek gerekir.suyunuzun olması için dua edebilirsiniz ve ben susuzluğumu gidermeyi düşünebilirim. siz bir otomobil sahibi olmak için dua edebilirsiniz, ben de yürütmekten yorulmuş ayaklarımı düşünebilirim.

Siz para sahibi olmak için dua edebilirsiniz, ben de çektiğim yoksulluğu düşünebilirim,psişik güçlerinizi birleştirmek için bu iyi bir metod değildir.

Okkült kardeşliğin geçerli
olabilmesi için tüm üyelerinin aynı şeyi aynı anda ve aynı tarzda istemesi gerekir istenen amacı  aklınızda tasavvur edebilirsiniz.tıpkı onun zihinsel görüntüsüne bakıyormuş gibi.

Ya da sözcüklerle düşünebilirsiniz ya her ikisini aynı anda yapabilirsiniz en önemlisi ne yapacağınıza arkadaşınızla önceden karar vermektedir. üstelik günlük koşullar üstünde değil aranılan bır amaç üzerine konsantre olmalısınız

Her gün, aynı istek ya da dua üzerinde her birinizin konsantre olacağı nerede olursanız olun belirli bir saate karar verin.

Telekült Okkült Kardeşliği
Telekült Gücün Okkült Kardeşliği Vatanseverr




Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın