Hipno Telefonla Uzaktan Hipnotizma

Hipno Telefonla Hipnotizma

Uzak mesafeli hipnotizma deneylerinde daha rahat diyaloga girebilmeniz için rahatlıkla yapabileceğiniz ve inanılmaz bir güce sahip olan hipno telefon diye adlandırılan özel bir hipnotizma aygıtını tavsiye ederim bu aygıt, bir büyüteç gibi fikirlerinizi konsantre edip, menzile bir yıldırım hızıyla yansıtır.

Aslında elinizde tuttuğunuz bir psişik almaçtır ama onu hipnotelefon olarak adlandırmayı tercih ediyorum, çünkü o içinde zihinsel olarak konuşulabilen gerçek bir telefon gibidir şu şekilde imal edilip kullanılır bir kitabın kapağı gibi bü­yük bir sayfa alın, iki gözünüzle en geniş ucundan iyi görebilecek şekilde sayfayı koni veya külah şekline getirin.

Gerektiğinde görülmesi için yazılar dışarıda bulunmalıdır böyle bir aygıtın 1, görüş mesafenizi çok küçük bir alana indirgeyerek gözlerinizi diğer (dar) uca yönlendirdiği bilimsel olarak ispatlanmıştır bu psişik almaç görsel telekült egzersizlerinde konsantre olmanıza yardımcı olabilmek amacıyla kullanılabilir kristaldeki görüntüye bkz

Duvar, döşeme ve kapı gibi gerçek engeller ardından görmede ve işitmede yardımcı olabilir ve işitsel etkileri olduğundan, Psişik Almaç hazineleri bulmakta ve başkalarının düşüncelerini okumakta size yardımcı olabilir. uzaktan hipnotizma için kullanıldığında

Hipno Telefon, 10 saniyelik .aralarla, tatbik edilebilecek sessiz emirler ulaşımım sağlamayı gerçekleştirir. (Hipnotik büyüler) bu amaçla kullanım için, mesajınızı bir parça beyaz kağıt üstüne, çok büyük olmayan büyük harflerle veya daktilo ile yazın. Mesajınız kısa ve açık bir şekilde olsun.

No 7’deki Hipnotik büyüde kullanıldığı gibi aynı tarz mesaj kullarım ne kadar tecrübe edinirseniz mesajlarınız o denli uzun olabilir mesaj kağıdını masanın üstüne önünüze gelebilecek şekilde koyun. Sizde yanında bir sandalyeye oturup kağıt külahı alıp geniş ucunu gözlerinize getirin.

Bk şekil 6 bu külahın tek amacı, çevredeki nesneleri yok edip, mesajdaki görüntüye konsantre olmanızı kolaylaştırmaktır ısrarla sabitleştirirseniz, gittikçe belirsiz olmaya başlayacaktır, böyle olmasını önleyin.

Göz bebeklerinizi kağıdın bakış alanının bir ucundan diğerine oynattığınız takdirde, görüşünüzün bozulmasını engelleyebilirsiniz bu deneyde gözlerinizi yormamaksınız görüntü bozulması tekrar,ettiği takdirde gözlerinizi kırpabildiğiniz kadar kırpın.

Bu alıştırmayı hergün yaparsanız, arkadaşınız mesajınızı mutlaka alacaktır.

 
Hipno Telefonla Hipnotizma
Hipno Telefonla Uzaktan Hipnotizma 

Telepatiyle Hipnotizma
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

EDHO Şu Yalan Dünya

Bahar Candan Dondurma Gibisin

La Casa De Papel Çav Bella

Vis A Vis Doruklara Sevdalandim

Tülay Maciran Melek Yüzlüm

Şemmame--HD--

Büşra Pekin Meyrik

Ertuğrul Polat Koşacaksın